Høst tur til Valdres 2001

 

---- Urban MC

Så hadde atter høsten kommet snikende på oss og det var nok en gang tid for å pakke på våre trofaste tohjulinger og sette kursen mot Valdres.

Cecilie, Terje, Frank, Bjørn og Kari-Anne, samt Linda og Cato på sin høytempererte sykkel startet relativt samtidig og vi kom helt til Hønefoss før presset ble for sterkt og vi sikret oss med innkjøp av drikkevarer for oss over 18. Ahhhh, da kan vi dra videre….

Grillene var varme og i bruk og urbanere hadde samlet seg på plenen med border, stoler og bestikk fra de respektive leilighetene. Utegrilling har liksom blitt et varemerke for oss i Urban MC og denne grilling besto ikke en gang av pøsende regn og vind!

 

Vi i festkomiteen hadde planlagt en koselig tur på lørdagen med stavkirker og kakaodrikking på programmet. Vi skulle også ha noen leker på tunet og litt småhygge. Var planen.

Lørdag morgen opprant – bokstavelig talt – med regn, tunge skyer, lett tåke og liknende fenomener, så da Runar og Cecilie skulle en tur i butikken med bil(!) var løpet kjørt. En rask kronerulling og noen spandable personer resulterte i boller, sjokolade, kakao og lignende Disse ingredienser, været ute, gode sofaer, direktesendt kronprinsbryllup på TV og en hardbarka MC-klubb, brakte sammen i all fordragelighet. Derfor kunne man etter kort tid observere horder med sofagriser med smil og kakao i munnvikene og en tåre i øyekroken, der det tidligere hadde vært tre leiligheter med bikere. Godt det var langt til Oslo…

Etter hvert ble kakaoen byttet ut for noen av oss, hår ble gredd og tenner børstet, før en ulastelig antrukket gjeng gikk til de ventende maxi-taxier for å fraktes til matfatet. Opplysningstjenesten hadde ikke nådd de mest grisgrendte strøk av campingplassen, men etter hvert var alle var på plass i taxiene.

Middagen kan oppsummeres med kø, undring, god mat og nok en kø, ispedd formannens og aktivitetskomiteens tale. Så bar det av sted til neste vannhull og Rune viste vei. Gamle trakter, må vite! Her ble vi spredt på alt fra øldrikking, dart, biljard og dans.

sultatet fra gårsdagens morsomheter. Noen var mer aktive enn andre med vasking og pakking, men som vanlig kom vi vel i havn og leverte alle nøkler og betalte for oss med et høflig "takk for oss".

 

Så var det avgang, tradisjonell matpause underveis og så var høstturen for Urban MC 2001 blitt historie.

Nå ser jeg frem til en ny sesong med masse moro og en herlig høsttur til Valdres.

 

 

 

Kari Anne Søreng


Krydder [Innhold]
Jimmy Olaisen