Høst tur til Fredrikstad

04 - 06 september 2009

På tur!!!!

---- Urban MC

                                                                                                 

Urbans høsttur til Fredrikstad
Som et alternativ og test ble høstturen i år lagt til Ølfestivalen hos Fredrikstad MC-klubb. For første gang skal Urban MC på en planlagt telttur (med unntak av vanlige treff). Dette forberedte vi med å klargjøre et stort partytelt med stoler og bord og følgebil. Jeg sa meg villig til å kjøre følgebilen, noe som passet bra da jeg "plutselig" måtte bruke krykker (squash....)

Susa jobber med telt       

Turen fra hovedstaden ble en våt fornøyelse for alle inn til Fredrikstad. I Fredrikstad ble det slutt på regnet og været ble bare bedre og bedre utover helga.
Vi ble altså en gjeng på 10 stykker i Urban MC regi og vi storkoste oss.

       


Storteltet ble besøkt på kvelden og en dans og to ble det også :-)

       

Lørdag på dagen tok mange en spasertur inn til gamle Fredrikstad, noe vi ikke gjorde. Susanne, May Brit, Trine og Magnvor valgte å være solidariske med meg og krykkene. Rolf og Ronny kunne ikke være helge helgen og pakket og dro etter hvert.

       

Thomas B. kom fra Syden på fredag ettermiddag og kom ned på lørdag. Trine og jeg dro en tur på butikk og handlet litt. Resten av ettermiddagen ble tilbrakt i partyteltet. Også i dag i fikk vi selskap av Nittedals gjengen. Noen slappet litt av i teltet før kvelden kom på. Det ble kjempehyggelig stemning og en gjeng fra Kristiansand gjestet oss også. Stemningen stiger og stiger....

       

Musikken i det store teltet var veldig bra og de var flinke til å lage høy stemning :-)
 

       

Etter hvert ble det søndag gitt..

Sola skinte og pakking av telt og utstyr gikk som smurt. I etterkant kan det nevnes at det var en kjempefin opplevelse å være gjest her og oppleve Ølfestivalen i Fredriksatad. Dette kan anbefales!!!

Tekst: Jimmy

Bilder: Magnvor og Trine Røising.
 


Krydder [Innhold]

Webmaster