Vår tur til Tanumstrand

24-26. juni 2009

---- Urban MC

 


Årets vårtur står for tur og går til Tanumstrand. 
Program: Hytte kos på fredag kveld, eventuelt gå tur til Grebbestad på dagen lørdag og middag på restauranten på Tanumstrand på kvelden. 

Fredag:
Anita, Arild, Ronny, Siri, Trine, Jimmy og undertegnede møttes ved Tusenfryd ved firetiden for å kjøre sammen nedover. Rolf, Linda og Thomas startet tidligere på dagen. Ulf, Liz, Susanne og Thomas dro på 
torsdag og var allerede vel installert. Solen skinte og værmeldingen for helgen lovet veldig bra:) Dette skal bli en topp helg!:)
På veien ned inntok vi Nordby senteret, litt mat måtte vi ha og dessuten, termosene til Trine ropte etter slush…..Vel fremme ved syv tiden ble vi møtt av en lystig gjeng i solen utenfor hyttene. 
Dette kan ikke annet enn å bli en topp helg! Juhu:)
Skinntøyet ble kastet og litt lettere klær kom på i varmen, mens Ulf skaffet oss en aldeles nydelig kald øl :)
 	 
								 En kald øl smakte fortreffelig etter ankomsten:-)	      Etterhvert kom "Jimmycola´n" fram ( jegermeister)	 																
Rolf, Linda, Ronny, Siri, Trine og undertegnede hadde lyst på litt mat etter hvert og gikk ned til restauranten og benket oss på et bord ute. Maten smakte fortreffelig og hvitvinen også:) 
Tanumstrand er et nydelig sted og vi koste oss i kveldssolen.
 	 
Her er det bare blide fjes: Trine, Siri, Thomas, Rolf, Linda, Magnvor og Ronny.			     Båthavnen						  Nydelig kveldssol!				    
 
Oppe ved hyttene var øl og vinglassene veldig velfylte når vi kom tilbake, Gin flaskene fikk også gjennomgå…..musikk var ordnet av Ulf og stemningen var på topp:) De siste fant vel sengen ved halv sekstiden…..
				
								En dyp Anita....		 	 Ulf prøver å si Magnvor noe...				En lyttende Ulf...			
	 		
								Tomas og Susanne				Hører du noe, Arild?				  Slush-Trine og Susanne	
Lørdag:
Solen skinte veldig varmt fra skyfri himmel, nok en herlig og varm dag:) Folk kom seg opp etter hvert, den ene med trøttere øyne enn den andre…. Frokost ble inntatt og ved ett -tiden gikk alle unntatt 
Rolf og Jimmy for å ta en nærmere titt på Grebbestad. De ikledde seg skinntøy og dro til Strømstad for å ordne båtbillett for oss fire (Rolf, Linda, Jimmy og undertegnede) til Sandefjord. 
Vi har nemlig startet ferie denne helgen og planen er å kjøre litt i Sør-Norge neste uke:) Gleder oss til det:)

Fin liten gå tur langs sjøen til Grebbestad, som er et lite kjempekoselig sted:) 
Flere av oss hadde ikke vært i Tanumstrand før og hadde lyst til å se seg litt rundt. 
Vinmonopolet måtte dessuten også avlegges et besøk. 
 
 
Noen stemningsbilder fra turen.
			
Etter litt små shopping var det tid for å innta litt fast føde og vi benket oss på en restaurant. Det var godt og varmt så en forfriskende kald øl og litt mat smakte fortreffelig:) Jimmy og Rolf var kommet
tilbake fra Strømstad og tok også turen inn til Grebbestad.
		
Elisabeth, Ulf, Tomas og Susanne koser seg med reker:-)				Litt solkrem må også til...				for solen er brennhet:-)

Dagen gikk så altfor fort og klokken dro seg mot halv fem, bord var bestilt til kl syv på restauranten og vi fant ut at det bare måtte forskyves. Anita og Arild gikk bortover mot hyttene igjen
først (Anita hadde behov for å hvile litt..kan ikke skjønne det….) og stakk innom restauranten for å forhøre seg om det gikk an å flytte tidspunkt til halv ni, hvilket ikke var noe problem.
Vi andre kom tilbake til hyttene etter hvert og dusjing og ”stæsjing” + en ”matlystar” stod for tur før middagen kunne inntas.
		
	Rolf er nystæsjet:-)				Siri er også i tillegg stæsjet med nyinnkjøpt topp:-)			Brillegjengen....
				
	En litt mer uthvilt Anita:-)				Middagsklar gjeng:-)							Skjorta igjen, litt sømmelighet da, Jimmy!
Middagen var veldig god og vi koste oss igjen med god mat. Forflyttet oss ut i finværet før turen gikk opp til hyttene igjen. Kvelden ble inntatt litt tidligere for de fleste i kveld, etter en fin og varm 
dag i solen og en sen fredagskveld er det greit å tenke på kjøringen i morgen. 
		
						Litt ablegøyer:-)
Søndag:
Fremdeles varm fin sol fra skyfri himmel:) Frokost ble inntatt og pakking og vask av hytter satt i gang. Nøklene skal leveres innen kl tolv. For Rolf, Linda, Jimmy og undertegnede gikk ferden videre 
til Strømstad for å starte på en ukes MC ferie (jippi):) mens for de andre gikk turen hjemover.
Alle var enig om at vi har hatt en kjempemessig helg i Tanumstrand, er det mulig å være så heldig med været og ikke minst så hyggelige folk å være sammen med? Jeg bare spør!

						                                                         

                                  


Tekst: Magnvor 

Foto: Trine og Arild  

 


Krydder [Innhold]
Webmaster