Urban MC bursdagfest 8.mai

2010

Rolf, Thomas, Trine og Ulf

---- Urban MC

              

                                                                        Aktivitetskomitéen hadde i år lagt opp til litt fysisk aktivitet før god mat ute på byen. Vi skulle ut til Snarøyahallen og gjøre curlingbanen utrygg...

Liz, Ulf, Rolf, Thomas B, Jimmy, Magnvor, Terje, Cecilie og Trine gledet oss veldig der vi møttes utenfor hallen ved halv tretiden til en to og en halv time på banen.

Vi fikk først en liten innføring i regler før vi plukket ut sko og så var det ut på banen for å få litt innføring av teknikk. Her ble det mye "bambi" til å begynne med, men jammen tok vi oss fort opp:-) Kjempegøy og konkurranse instinktet var på absolutt på plass:-) Rolf, Ulf, Terje, Cecilie og Trine var ett lag og det var de som gikk av med seieren. Alle holdt seg på beina unntatt undertegnede som hadde et lite fall på isen, plutselig var beina bare borte.... og nakken fikk seg en smell.

Formannen styrer steinen rett i veggen...    Magnvor slår ut det andre laget´s stein:-)    Thomas i full konsentrasjon..

 

                            Ulf prøver å sikte...gikk skeis....    Trine´s første stein gikk aaaaltfor langt....    Ikke rart steinen ikke gikk dit den skulle, Terje, tunga er jo ikke rett i munnen...

Cesilie´s stein gikk ut av banen...    og vi koster og koster....

Etter endt dyst dro vi inn til byen hvor det var bestilt bord på Brasserie 45 til kl. 19.00. Vi samlet oss ute på Fridtjof for en øl/vin først og fikk der også selskap av Ronny:-)

Deilig med en øl ute i solen på Fridtjof:-)

Maten på Brasseriet var rask og fortreffelig og vi koste oss både med forrett, hovedrett og dessert for noen med tilhørende drikke. Undertegnede, med stigende vond nakke, dro hjem ved ellevetiden sammen med Terje og Cecilie, de skulle hente minstemann fra barnevakt. De andre fikk etter hvert selskap av Ingrid og Ola og  Sara´s telt ble inntatt. En kjempetrivelig kveld med klubben atter en gang:-))))

Jimmy, Thomas, Rolf og Liz   Hva hvisker du om her da, Liz?    Cesilie og Terje

og det ble en Tequilla-runde...

Jimmy tømmer glasset..    Rolf tømmer glasset..    sterkt ja, Thomas!    en litt solbrent, men kjempeblid Ronny:-)

 

  

Tekst: Magnvor

Bilder: Terje og Jimmy
 


Krydder [Innhold]

Webmaster