Urbans årsfest / Urbany’99

Lørdag 30 januar, 1999

Med store forventninger i sekken sammen med div. varmt drikke og sjokoladekake, dro vi til Torshov klubbhus tidlig om morgenen «kl. 12:00». Etter litt informasjon og en velkomstsang (meget bra!!) ble vi delt opp i grupper, fikk på oss noen lekre solbriller og så gikk startskuddet for lekene.

Dommerne til konkurransene var festkomiteen, alle smisket til seg ekstra poeng på de mest utrolige måter. Så bar det i akebakken med rumpeakebrett hvor det ble stafett på tid. Mye snø var det ikke, men glatt var det og moro var det!! Vi hadde lagd oss navn på lagene våre og kampsanger hadde vi. Tiden var da inne for å teste ulike kvaliteter ved nok en stafett. Her skulle 5 kjeks etterfulgt av Farris

Testing av fjærer

Også den klassiske, men artige -løp ned rundt kjegle ti ganger og hinke tilbake måtte være med. Deretter skulle eplene få ben å gå på, vel, de hang der og dingla, det var bare Runar som var stor nok i kjeften til å klare den «biffen».

Lakrisen derimot den ble dessverre for stiv til å bli rulla rundt på tunga, også vi (jeg og Chanè) som hadde gledet oss til det. Basketballsferdighetene

fortæres så raskt som mulig, det skal fortelles at ikke all den tørre kjeksen gikk inn der den skulle.....

var det heller dårlig med. Her ble det plutselig alle mot alle som sloss om den stakkars lærkula, og dommeren måtte

Picture

blåse av dette «kaoset» etter at Magnvor fikk tatt asfalten i nøye ettersyn med kneet.. Kunnskapene til alle Urbanere ble satt på en skikkelig prøve da oppgaver ble delt ut med spørsmål hvor vi burde vite det meste om de fleste om hva de har sagt og gjort. For å få svarene må jeg si jeg ble imponert over oppfinnsomheten, ved bruk av mikro adresselister og mobiltelefoner. Vel, her fikk dommerne varm kakao, sjokoladekake og fikk tittelen Deres Majestet (titulert av Chanè) smisk...smisk..

Så skulle det lages sang med gitte ord etter «Bamses fødselsdag», og denne skulle fremføres på festen om kvelden. Aktivitetene avsluttet med
Sklie

*Smile* Badehetter var det ikke så mange av, men gyselige var dem!! Dette var gøy.

Så var det badstua for den som ville det og etterpå «stæsjing» pynting til kvelden. Jentene prøvde seg på vekta og var enige om at vi var akkurat sånn passe. Og skulle noen lurer på resultatet, vel, så finner dere det i en bok i jente- garderoben. *ler* Så stod festen for tur, her ble det jobbet med sangen i

 hinderløypestafett på tid. Hjelpe meg!! Jeg kjenner det i rumpa enda!! Det gikk luftig for seg ned den humpete sklia, vi «fløy ned» AU!

Latteren steg da vi på anda skulle til pers, huske frem og tilbake fortest mulig 10 ganger. Her var det ulike latterlige variasjoner. Hvor huskeferdighetene i huska hadde tatt veien er uviss... men noen bør trene litt til neste gang.

Nå stod badet for tur. Vi hadde hele badet for oss selv, leid bare for oss!!! Det ble lekt med ball, ball og ball, gutta mot jentene, og jentene vant selvfølgelig!!

kriker og kroker, veldig hemmelig var det, ja det ble til og med øvet i ganger og på do!! Deilig mat ble så servert. Sangene ble fremført med stil, her var ulike varianter og mange veldig bra. Så ble det premiering med fine diplomer og fine garver, alt fra olje til smykker (resultatlisten kan dere se på trykk!).

Så ble det danset og drukket, noen mer enn andre - til utpå natten.

Konklusjonen min, Roy Morten og Chanès (som var så heldig å få være med) er at dette var en virkelig vellykket dag. Festkomiteen hadde gjort en MEGET BRA innsats, sender denne oppfordringen videre til den nye festkomiteen:

«DETTA VAR MORO!!!!!!!»

Susanne H. Strandman Nielsen

(hu med Jawanussen bakpå!)

 


Krydder [Innhold]
Jimmy Olaisen