Toppen Treffet 2002

---- Urban MC

De regnet med rundt 10000 innmeldte av disse var det 5300 MCér. De ivrigste hadde kommet en hel uke før.

Terjes Lavo       

I løpet av fredagen ble plassen utvidet på andre siden av toglinja og de som vet hvordan det ser ut der, skjønner at det begynner å ta litt av. Kari - Anne hadde kommet tidlig torsdag så vi ringte henne, ante litt uråd når vi så alle MC kledde på Gøteborg fergen. Terje har jo ikke det minste teltet (lavvo). Solskinnstur for solskinnsbarn fra Oslo til Gøteborg, men da var det stopp, sprut regn fra Fredrikshavn til Skagen. På med regnklær og like blid. Utenfor informasjonen var det et gjørmehull, men det ble fort fylt igjen med sagmugg og spon (kjempe greier)!

Torsdag var det som vanlig største mage som ble kåret. Grunnet undertegnedes 5. år på rad var det ikke mye forandring på magene, men vi fikk oss da en god latter. Drikking ble det også, selv om alle var slitne. Det var nok lurt for teltene våre lå bare noen meter fra «Burnouten» og der gikk det

så gummien sprutet...               

 

       

Urbane Urbanere drar på shopping når de er på tur, så de shoppeglade jentene dro inn til Skagen for å sjekke ut klesmarkedet. De andre pleiet hodet med soving eller noen øl. Da vi skulle parkere MC"en inne på treff plassen kom 3 nakne menn ut av et telt, satte seg på sykkelen to mot hverandre foran og den siste bak... Kan dere tenke dere, litt av et tvilsomt syn! Kanskje et show for Arnardo...

               

Kvelden kom og vi ble sosiale med både flasken og alle rundt oss. Igjen var det show på senen, mye hud.… De samme bandene spiller hvert år til alles glede og vi synger med. Det å lage stemning er danskene meget bra på. Ikke alle klarte å holde på de edle dråper, gudsjelov og takk for at noen telt kommer uten bunn!

Frokosten ble laget hver morgen av sjefskokken Terje, egg fra burhøns, fritt gående høner og bacon var favoritten på menyen for de fleste av oss. Har vi fått en ny Brimi i klubben?

Lørdag formiddag pleiet vi hodene våre mens Kari - Anne & co dro til Grenen. Repareringen resulterte i at vi andre tok en taxi til Skagen, prøvde en øl på utepuben, men har smakt bedre. Skalldyrene på kaien smakte fortreffelig i år også. Maten nede på de små sjøbodene er forholdsvis billig og må prøves hvert år, kan trygt anbefales.

                   

 

Noen tok det helt ut på lørdag kveld også, mens vi andre prøvde å sove.

Det var ikke lett å få seg skjønnhetssøvn etter musikk som fortalte oss at nå var det proff stripping. Guttene så vel på det, hvem vet? De som kom best ut av helgen var vel jentene til Per og Angela. Anne og Ida gjorde en kjempe innsats med flaskepelling. Det var velfortjente lommepenger de hadde da de dro videre på ferie til Tyskland.

Resten av oss var også godt fornøyd med årets opplevelser. De fleste hadde ferge hjem på søndag mens vi skribenten(e) hadde billett hjem først tirsdag morgen. Derfor avklimatiserte vi oss med en god middag på kvelden og overnattet på Marihønen hotell for andre gang. "Grytidlig" mandag morgen stilte vi oss opp på sjansebillett hjem noe som gikk med et nødskrik! Gjett om vi var glade når vi kom om bord like før fergen klappet fra kai.

Ett år til neste gang!

 

Susanne og Anne

 

 

 


Krydder [Innhold]
Jimmy Olaisen