Strömstad

Strömstad våren 99: Med fjorårets Strömstadtur i tankene har vi gledet oss til årtusenets siste MC-tur sammen med URBAN i det store utland. I år var vi 26 stykker som dro for å gjøre Sverige utrygt.

Planene for helgen er spikret, alt er klart for å reise og i år som i fjor er arbeidsdagen kort til fordel for en tidlig avreise. Første pulje møter på Frognerstranda Kro kl. 13.00, Kari Anne, Ingrid, Magnvor, Jimmy, Ivar og Ole som er invitert gjest. Vi kjører pent og rolig (ikke over 200 km/t) til Lierbommen hvor vi skal treffe neste pulje med Jan Roger og Kenneth

Party

Svelg unna, Ingrid!

MC-bøller. Vi venter og venter i over to minutter, Kari Anne blir rastløs og ringer til én av de Urbane som glimrer med sitt fravær. Da får vi vite at gjengen er i Sandefjord allerede og sitter og koser seg i solen på utrestauranten. Vi kaster oss over motorsyklene for her vil vi jo ikke stå når vi en pils i Sandefjord kan få.... Goran og Terje kommer akkurat i tide til å starte samtidig med oss og så er vi på vei. Goran og Terje så vi forresten ikke mer til før vi kom til Sandefjord !!!

Bøller i partyform! Jan Roger og Kenneth.

Grunnet jobb dro Inger Lise med bil etter arbeidstid og på grunn av økende magevolum valgte Babro å innta passasjersetet. Øystein, Susanne og Rune skulle dra etter arbeidstid på motorsykkel.

Overfarten startet i solskinn, men etter hvert seilte vi inn i en skikkelig regnskur, som heldigvis gikk over etter hvert. Dette førte til at vi rømte akterdekket, med det gjorde ikke så mye for nå fikk vi lengre tid til å studere utvalget i

Knoll og Tott

To meget fornøyde             spillegutter i vårt elleville nærvær.

 tax-free’en samt planlegge lastingen på motorsyklene. På tax-free’en ble også klubbens høvding og hans solstråle behørig husket på. (Rødvin).

Etter å ha svettet flere liter bare med tanke på å møte TULL-konstablene på svenskesiden passerer vi elegant tollbua og kruser direkte til målet, nemlig Daftö Camping. Hyttene vi fikk tildelt i år ligger litt lenger ned på campingplassen, rett ovenfor en campingvogn samling, noe som ikke var helt ideelt med tanke på vårt URBANE støynivå.

Her var det liv.....

Så stemmer vi i og synger... fra venstre Ivar, Kari-Anne og Terje.

Hyttene var litt mindre men veldig koselige og intime. Vi fikk installert oss samtidig som drikkevarene ble funnet frem og snart var vi i full gang. Praten gikk løst og ledig i mellom hyttene som lå i en lang rekke som knuter på ei snor. Etter hvert samlet vi oss ganske naturlig nede på campingvognplassen hvor det var satt sammen en bordrekke like ved lekeplassen. Rune sto for musikken, det dunket som vanlig hele natta fra XJ’en, stemningen steg og steg ut i de små nattetimer.

Det ble danset og drukket og snart som i fjor og forleden år blir det i år - klubbhøvdingen blir full eller rettere sagt kanon (og syk). Susanne tro til som en hjelpende sykepleier og fikk han i seng etter hvert. Dagen derpå påsto han at han hadde kun drukket 4 glass rødvin!, og skyldte på som «same procedure as last year» at Goran har lurt i meg noe innmari sterkt igjen.

Turen på lørdag gikk også i år til Smögen for den som ville være med. Værgudene var snille med oss og holdt regnværet unna. Vi koste oss med reker og bagetter ved kaia, matet måkene og bare nøt tilværelsen. På ettermiddagen gikk turen tilbake og det var tid til litt avslapning på hyttene for den som ville det. Klokken åtte samlet vi oss til middag på campingens restaurant. Personene i hytte nr. 72 var sterkt oppegående etter én times søvn på ettermiddagen og det resulterte i «live-konsert» når spilleguttene kom på banen. De koste seg tydeligvis i vårt elleville nærvær, og etter hvert kom det Swingsmusikk på programmet og dansen var i full gang. Susanne fikk noen velvalgte ord og én flaske hvitvin i forbindelse med hennes 30 årsdag. Fredagskvelden gikk forøvrig for hennes vedkommende ut på iherdig forføring av en av gjestene i et forsøk på å unngå pepperbøsse, men gjesten trakk seg unna i siste time!

Ut på kvelden samlet folk seg rundt hyttene igjen og det ble bestemt å foreta en benkebæring ned til vannet som lå et stykke unna for å komme litt mere for oss selv. Der ble det høy stemning og nattlig, litt uvettig bading som heldigvis gikk bra. De mest hardause holdt det gående utover de lyse morgentimer utenfor en av hyttene.

Stemningen stiger

Se så pent vi smiler. Fra venstre Terje, Frode, Anne, Ole, Jimmy, Magnvor og Susa.

 

Søndagen opprant med alle sluser åpne, men hvem Urbanere lar seg vel knekke av det? Vi vasket og ryddet, pakket på motorsyklene og fordelte glass og kopper fykende under paraplyer mellom hyttene. De som hadde vært litt uheldige med mengden av flydium kvelden i forveien brukte fornuften og ville vente en stund på campingplassen før de vendte nesen hjemover. Vi andre startet litt over tolv på turen opp til Svinesund. Innen vi kom dit hadde solen fått overtaket og det ble mildt sagt godt og varmt inne i motorsykkelutstyret.

Susanne prøvde blant annet med litt forsiktig stripping noe som resulterte i et «bad» i hekken med buksa helt nede for Terje sitt vedkommende. Heldigvis gikk det bra, selv om ryggen hadde hatt det bedre dagen etter.

 

 

Tvillingene

Søstrene Sisters, men hvem heter hva? Fra høyre eller venstre, Magnvor eller Ingrid?

Vi tok oss en hyggelig kaffestund med litt foring før handlingen begynte. Handlelysten hos noen var litt større enn tomrommet i sykkelveskene ble det konstatert av en høyst fortvilet mørkhåret og brunøyd «Urbaneser», men det ordnet seg til slutt allikevel så alt kom vel i havn i Oslo.

Summa summarum så var også årets Strömstad-tur en vellykket og kjærkommen

Øysteins menn

Høvdingen taler...

avkobling til hverdagens mas og jag. I år var vi litt forutseende og prøvde å få reservert plass til neste års utenlandstur på de hyttene vi har hatt tidligere, men det kan tidligst gjøres i januar neste år. Det ble også fremmet forslag om å prøve noen andre campingplasser litt lenger ned mot Smögen, det kan jo være et alternativ å tenke på det også.

Vi takker aktivitetskomiteen for en vellykket og koselig helg!

M © J


Krydder [Innhold]
Jimmy Olaisen