MC-messen 12.mars 2011

---- Urban MC

         

 

Aktivitets komiteen inviterte til et lite opplegg denne dagen for klubbens medlemmer og gjester.

Messen startet for oss kl 12.00 i Puben i 2. etg. og vi la opp til at folk kunne møtes der kl. 14.00, 16.00 og 17.30 for felles avgang til middag på Big Horn kl. 18.00,  hvor det var bestilt bord til 35 personer.

MCér skal ikke være i bingen daaaaa......                                               Er jeg ikke kuuuuul, kanskje?.....                                      

 

Mange meldte sin ankomst og vi ble en stor gjeng til slutt :-) Stemningen var høy på messen, det er veldig hyggelig å treffe igjen MC folk etter en lang vinter.

Masse mennesker og mange av de fant hallen hvor det var kjøreoppvisninger av bl.a. Ullevålseter og Gaup. Noen benyttet seg av messetilbudene og handlet nytt MC utstyr til den forhåpentligvis....... snart kommende MC-sesong.

En liten forfriskning og litt mat må til under maaaange timer på messen...

Trine, Anne og Kristin prøve-sitter ønske MCéne?.....

Vi kom oss bortover til Big Horn etter hvert og vi ble 29 personer som koste oss med god mat og drikke. Stemningen var upåklagelig :-)

Tommy og Trine studerer menyen.....                                Kristin: jeg har et poeng...Svein er enig...                   En smilende og fornøyd Anne og Susanne

Linda, Rolf og en litt sliten Ronny som var på fest kvelden i forveien også...   Unn Rita og Cato hadde barnefri.            Kristin og Stig Roar koste seg.

Kristin, Vidar og Andrea, Anita og Arild koste seg også.       Lars Petter er i det snakkesalige hjørnet og Pernille og Magnvor er lutter øre, litt alvorlige daaaa...

En kjempe dag på messen ble det! Takk til alle som var med og bidro til at dagen ble skikkelig topper´s :-)))

 

Tekst: Magnvor

Bilder: Magnvor og Trine Røising


Krydder [Innhold]

Webmaster