Kråkeracet 1. mai 2009

 

 

---- Urban MC

    
Dagen opprant med et knallvær! Perfekt dag for rebusløp i Moss!:-)

Jimmy og undertegnede møtte Anita, Arild, Terje T, Cecilie og Thomas B på Hjulet ved halv ti tiden.
Det var godt med folk da vi kom ned til klubbhuset. Kaffe og litt i magen måtte vi ha før vi startet. Prøvde oss på Østfoldtradisjon med pølse i vaffel……..jeg syntes det smakte litt rart...


Påmelding ble unnagjort, kart og oppgaver utdelt og vi kunne starte på rebusløpet. Vi fant fram til alle postene etter hvert…her var det mange kreative oppgaver å løse…

 

 

Ved nest siste post spurte en lokalkjent, som vi var kommet i snakk med, om vi ville kjøre en fin svingete vei tilbake til siste post som var ved klubbhuset, noe vi selvfølgelig ville!

        Kjempefin vei var  det og vi koste oss:-)


Siste post bestod i spytting av fem erter som skulle havne oppi en bøtte……viste seg at det var vanskeligere enn anntatt…..
Så var rebusløpet gjennomført, grillmat stod for tur. Det smakte veldig godt med koteletter og potetsalat nå:-) Masse folk og høy stemning i godværet.
Etter litt sondering fant vi fort ut at oddsene for at det skulle bli premie på oss var temmelig små, så vi bestemte oss for å starte hjemover. Turen tilbake gikk over Mysen med noen stopper underveis.
 

Hjemme igjen ved halv sekstiden veldig fornøyde etter en kjempedag!:-)

Magnvor

 

 

 

        

 

 

                   

 

 


Krydder [Innhold]
Webmaster