Høst-turen til Leira 2000

---- Urban MC

Som i fjor gikk også årets høsttur til Strandefjord Camping. Første pulje dro av gårde fra Frogner-Stranda Kro kl. 14.00, men noen hadde ikke anledning å dra før kl. 17.00. I år ble vi 17 stykker. På grunn av forskjellige årsaker var det noen påmeldte som måtte melde frafall, deriblant Goran som var ute for en ulykke på vei til Troll Rally treffet helgen før.

Vel fremme for alle mann ventet varme griller, så da var det bare å få flyttet maten fra bagasjen og over til grillen. Vi ble «velsignet» med litt regn så bespisningen ble foretatt på terrassen utenfor restauranten.

På forespørsel ble lavvoen stilt til disposisjon for samlingssted etter middagen under den forutsetning av at vi ryddet stedet dagen etter, noe vi selvsagt gjorde. Varme til bålet og musikkanlegg ble ordnet og etter hvert ble stemningen ganske høy. Terjes hatt ble flittig rappet og avbildet.

Ingri testet noen fete sigarer i loepet av kvelden.jpg (49169 byte)        bespisning paa terassen.jpg (80400 byte)Ingrid, Kari Anne og undertegnede var i danse form så vi prøvde så godt vi kunne med litt Line Dance på brokete underlag. Praten gikk lett og ledig og alle koste seg tydeligvis. Ivar var kveldens beste «show man» og holdt det gående til langt på natt. En annen som utrolig nok holdt koken var Jimmy. Direkte fra Tyrkia etter tøff jobbing så han slik ut ( se ovenstående bilde) når tannpussen ble foretatt utpå natta. Alle gikk til ro etter hvert for å lade opp til morgendagens tur som skulle gå til Valdres flya.

Show mannen Ivar.jpg (180283 byte)        Tannpussen.jpg (60027 byte)Som en ekstraservice fra Strandefjord var det dekket til frokost for oss mellom kl. 10-11 lørdag. Avreise for kjøretur var satt til ca. kl. 12.00 så noen benyttet anledningen til å dra inn til Fagernes for å se seg litt om der. Der var det «Villmarksdager» og diverse «stands» og underholdning.

Nesten alle ble med på kjøreturen til Valdres flya, kaffestopp ble bestemt til Beito, men ikke alle kom seg helt problemfritt frem dit. Når tanken (reserven) er tom er det godt å være sammen med Urbanere. Da er ikke hjelpen og mobbingen langt unna! Etter bensinfylling kunne kaffekoppen inntas.

Kaffe og sjokolade stopp.jpg (115814 byte)Turen fortsatte opp til Valdres flya med medbrakt kaffe og sjokolade stopp, noe som smakte fortreffelig, for der var det sur og kald vind! Av nevnte årsaker ble oppholdet der ikke av veldig lang varighet, så vi var tilbake på Strandefjord camping ved femtiden. Det var ordnet med muligheter for badstu og noen benyttet seg av denne luksus, mens andre roet ned på hyttene.

Kveldens middag skulle inntas i campingens restaurant kl. 20.00 med forestående cocktail. Maten, sitronpepret laks og elgstek smakte aldeles nydelig og desserten likeså. Mette og fornøyde inntok vi også denne kvelden lavvoen med varme på bålet og Runes musikkanlegg. Kvelden ble som tidligere lørdagskvelder på Urbanturer litt roligere etter forrige kveld og dagens «strabaser», så relativt tidlig var det stille omkring i de fleste hyttene.

klar til tur.jpg (113830 byte)Søndagen opprant med bra kjørevær og utstyret ble pakket og hyttene rengjort før en varm brunsj ble servert kl. 12.00. Etter bensinfylling var alle startklar for retur til Oslo. Kaffestopp ble avtalt på Hov i Land, hvor vi fortsatte til Brandbu og over Jevnaker. Noen tok en stopp på Bærum Sykehus for å besøke Goran.

Sykehusbesoek.jpg (62107 byte)        Gorans nye MC-dress.jpg (135371 byte)Også årets høst tur kan føyes inn i rekken av vellykkede Urbanturer, takket være dyktig jobb fra aktivitetskomiteen, så tusen takk skal dere ha! Minner fra hyggelige og sosiale turer er godt å ha med seg ut over vinteren når sykkelen må stå parkert.

Magnvor

 


Krydder [Innhold]
Jimmy Olaisen