Grilltur på Kadettangen onsdag 31.01.00

---- Urban MC

Hva gjør man ikke for en grilltur med Urban MC.Denne onsdagen var satt av til grilltur på Kadettangen. Været så ikke mye lovende ut, skyene hang tungt i hodene på oss da vi møtte på Frogner-Stranda Kro. Det var ikke det store oppmøte denne dagen, noe som var forståelig. Vi som møtte ble enige om at maten vi hadde kjøpt inn skulle grilles og spises.

       

Så utover Drammensveien bar det med oss og inn på parkeringsplassen på Kadettangen, der kom regnet. Noen dro hjem med en gang, men en ekte Urbaner vet råd. Mellom toalettene ble grillene fyrt opp og pølser og andre godsaker ble spist med glupende appetitt. Lukta rundt oss var ikke så veldig god , men stemningen var upåklagelig. Hvor måltidet ble inntatt var ikke så nøye bare vi fikk avviklet grillturen.

Været så ut til å bli litt bedre utover kvelden så de som fikk lyst på en is på stripa tok turen inn dit. Andre kjørte hjem for å få tørket tøy og få litt varme i en kald skrott.
Regnete grilltur1.jpg (66133 byte)Så bare man vet råd behøver ikke været å være en bremsekloss for at man kan få gjort hyggelige turer.

Hilsen en grillturelsker.


Krydder [Innhold]
Jimmy Olaisen