Høst tur til Gaustadblikk

31.aug-02.sept

2007

---- Urban MC

                                                                                                  Gaustadblikks Urbane hyttte

Den årlige høst-turen gikk også i år til Gaustadblikk.
Aktivitetskomiteen hadde ordnet en kjempeflott 18 manns hytte og vi ti personene som hadde anledning til å dra denne gang fikk da virkelig boltreplass!
Torkel, Ronny, Ulf og Elisabeth, Per og Angela, Ingrid G, Jimmy og undertegnede (Magnvor) dro fra Frognerstranda kro kl 14.00, Susanne møtte vi i Lier. Etter å ha snodd oss mellom tett trafikk ut av byen hadde vi en kjempefin kjøretur oppover i et nydelig høstvær!
Vi stoppet ved Tinnsjø Kro for å spise litt før vi kom frem til hytta.. Der var det en del folk, det skulle nemlig være dansegalla senere på kvelden, noe som resulterte i at vi måtte vente litt,(temmelig lenge)...på maten. Vi fikk beskjed om at det ville ta litt tid så det var nå greit og maten var god den når vi fikk den.                          

Snart satt vi benket utenfor hytta i det fine, klare høstværet med øl etc. i hånda og pratet om løst og fast. Kan man ha det bedre? Kjempetrivelig å dra på tur med gode venner og koble av fra hverdagen kjas og mas.
Torkel hadde noen MC venner som også hadde lagt ut på tur denne helgen, de hadde lagt seg inn på hotell i Rukjan og tok turen opp til hytta og tilbrakte kvelden sammen med oss. Et par av de kom seg ikke med når de andre dro(hvem vet om ikke det var bevisst?) og tilbragte natten der også.....

                                                            Rock me baby!!                                

Noen av oss gikk en tur utpå kvelden og havnet på puben ”Garasjen” hvor et ni manns orkester spilte. Denne helgen gikk ”Kjerringsveiven” av stabelen så man kan trygt si at det var noen damer der! Musikken var veldig bra så vi fikk svingt oss litt før vi fant hjem til hytta etterhvert. Der var det pølse og lomper til nattmat som gikk ned på høykant. Merkelig hva den fjell-luften gjør med apetitten...
Lysene i hytta ble vel ikke slukket før ved fire-tiden på morgenen..

                                           
                                                             Lystig stemning ute på terassen...                                                                   

Etter nesten felles frokost morgenen etter, dro de fleste ut på en kjøre/handletur. Vi hadde nemlig bestemt oss for å lage middag selv i hytta på kvelden istedet for å spise på hotellet. Ulf hadde bursdag så Ingrid skulle bake kake til dessert. Angela, Elidabeth og Ingrid skulle stå for middagen.
Vi som ikke ble med, Torkel, Susanne, Angela og meg gikk oss en tur i stedet. Hadde tenkt å ta en irish coffee på hotellet, men der var det ikke servering før kl.fem så da gikk turen opp til hytta igjen. Vi hadde jo noe å drikke på der også vi...

 

                                                                                                                    De andre kom tilbake etterhvert og praten gikk livlig rund bordet i stua mens glassene ble hevet relativt ofte. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!Da undertegnede som sovnet (edru)på sofaen(!) våknet etter et par timer fant jeg fort ut at de eneste som var helt edru i denne gjengen var meg og Torkel, som hadde gått og lagt seg i sengen sin.  

En aldeles nydelig middag ble servert senere, brasiliansk indrefilet med hasselback poteter, peppersaus og grønnsaker. Ingrid´s Verdens beste smakte også som vanlig veldig bra til kaffen.
Hotellet ble avlagt et besøk senere på kvelden, et to manns orkester spilte forsåvidt bra dansemusikk, men ellers var det litt lite liv der. Etter å ha prøvd dansegulvet der en liten stund stod ”Garasjen” for tur. Der var det atskillig mer liv kan man si. Masse damer, så øynene til en viss person gikk i skytteltrafikk, også nå som ved alle andre anledninger..., for å titte om det var noen fine damer...Imidlertid har han den egenskap som er sjelden for en mann(å gjøre to ting samtidig) så han greier liksom å være tilstede i en samtale selv om øynene hans er alle andre steder...
Tror klokken var fire/halv fem før stillheten senket seg i hytta denne natten også..

                                                       
Etter frokost neste morgen var det bare å sette i gang med opprydding og vasking av hytta, nøklene skulle leveres kl. ett. Per og Angela startet på hjemturen litt før i og med at barn skulle hentes før det ble for sent.
Vi andre startet fra hotellet litt over ett. Turen gikk over fjellet denne gang, kjempebra vær nå også, men kraftig vind gjorde at tempoet lå på et rolig nivå. Vi hadde tross alt festet i to netter også, det merkes på formen..Det ble en del sosiale stopper underveis så vi var ikke tilbake i Oslo før halv åtte på kvelden, men det gjorde jo ikke noe. Vi var jo på tur.

                   
På hjemturen snakket vi om å få til en vinter tur opp til Gaustadblikk, kanskje i februar. Det hadde også vært kjempemoro å fått til, så stå på aktiviteskomiteé. Vi er med!
Uansett, alle var enig i at dette har vært en kjempemessig og veldig hyggelig tur og veldig bra arrangert av aktivitetskomiteen. Takk til dere!

Tekst: Magnvor:-)

 

 

 

 

 


Krydder [Innhold]
Jimmy Olaisen