Høst tur til Gaustadlikk

22-24 august

2003

---- Urban MC

Den årlige tradisjonsrike høstturen til Leira måtte i år vike for et nytt sted. Hvorfor ikke prøve noe nytt? Valget falt på Gaustadblikk Turistsenter på Rukjan.

       

Turen startet som vanlig fra Frognerstranda Kro halv to for de som rakk det. Turen oppover gikk veldig bra, været var topp og etter en kort handlestopp var vi klar for den siste biten opp til turistsenteret.

Der kom vi til  flotte og romslige hytter med veldig bra standard. Vi var 17 personer som fordelte oss på de 2 hyttene som var bestilt. Her skulle vi kose oss!

 

      

Folk koste seg og fredagskvelden ble fuktig etter hvert for noen og en hver...

 

Så kom lørdagen. For de som var i form ble det servert frokost. Deretter som seg hør og bør blåsing og for noen atter blåsing litt senere. Noen (Ronny) fant ut at alkometeret vårt var feil, promillen viste hele 1,4.... Han valgte å bli igjen på hytta  og Heidi holdt han med selskap. Andre ble med som passasjer.

Det ble til at vi delte oss i to grupper. 1. gruppe dro til tungtvannsfabrikken og den 2. gruppa dro på kjøretur til Rauland.

      

 Før returen til hyttene måtte vi ha litt mat og stoppet ved ??

 

 

Gode og mette tilbake til hyttene ble det tid til litt hvile og stell før festen på Gaustadblikk  Høyfjellshotell.

Deilig mat og drikke gjør underverker selv for de som hadde en litt dårlig start på lørdagen. Og igjen var stemningen på topp. Noen gikk opp til hyttene etter middagen mens andre satte seg i dansesalen.

      

Søndag.

Oppbruddets tid. Deilig frokost ble inntatt. Ros til Susanne som virkelig viste sine kokkekunster. Deretter var det tid for rydding og vasking av hyttene, etter en times tid var alle klar til å starte hjemturen i et litt kjølig men nydelig vær. Det ble gradvis mildere etter hvert som vi kom ned fjellet. Middag på Elgsjø brukthandel smakte godt underveis. Deretter bar det strake vegen til Oslo. En skikkelig vellykket tur til et nytt sted.

     

 

 

Tekst av Anita og Magnvor

 

 


Krydder [Innhold]
Jimmy Olaisen